Nyheter

Nominerade Högsta Serviceindex Lokaler

Hyresgästerna har sagt sitt och vi är glädjande nog en av de hyresvärdar som är nominerade till årets Kundkristall, i kategorin Högsta Serviceindex Lokaler.

Vi söker kundansvarig till våra kommersiella lokaler

Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat och nytänkande fastighetsbolag där du får vara med och påverka? Vill du vara med på resan att skapa världens bästa arbetsplats och samtidigt ta ansvar för utveckling av fastigheter och göra affärer? Då kan du vara rätt person för oss!

Gott nytt år. För sjuttionde året i rad.

Den 4 oktober fyller vi 70 år, men räkna med att hela året blir en enda lång förfest. Och efterfest. Håll koll på vad som händer i våra sociala kanaler, anslagstavlor och i brevlådan. Välkommet till ett år där vi fokuserar på ett hållbart boende. Precis som vi alltid har gjort.

God jul och gott nytt år

Vi på Ernst Rosén vill tacka alla våra fantastiska kunder, leverantörer, samarbetspartners och branschkollegor för året som gått. Det har varit ett speciellt år, med oförväntade händelser och med många känslor. Men också mycket positivt som vi bär med oss in i det nya året. Ett år då vi fyller 70 år och där det […]

Angående händelsen på Övre Husargatan

Med anledning av händelsen i Annedal 28 september. Vi uppdaterar hemsidan löpande med den senaste informationen. Denna sida uppdaterades senast den 1 december kl 11.00.

Johan Rosén utsedd till koncernchef

Styrelsen i Ernst Rosén AB har den 26 augusti utsett Johan Rosén till koncernchef.

Förråd Liedstrandsgatan uthyres

Behöver du extra förvaringsutrymme? Nu finns det möjlighet att hyra förråd i källargången på Liedstrandsgatan 3.

Hyra för 2021

Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna för 2021. Hyran gäller från 1 april.