Nyheter

Öppettider i sommar

Du når Fastighetsansvariga under hela sommaren mellan kl 07.00 – 16.00. Besökstiderna är däremot lite begränsade. Se aktuella öppettider här

Hyra för 2022

Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna för 2022. Hyran gäller från 1 april. Du kommer se den nya hyran på kommande hyresavier.

Chef Fastighetsutveckling

Vi tar nu nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och förstärker organisationen med flera nyckelroller. Som Chef Fastighetsutveckling på Ernst Rosén har du ett övergripande ansvar för utvecklingen av fastighetsbeståndet och den tekniska förvaltningen.

Affärschef Bostad & Lokal

Ernst Rosén bygger för framtiden, vill du bli en del av vår utvecklingsresa? Är du en affärsorienterad och engagerad ledare med erfarenhet från fastighetsbranschen – van att leda kollegor i förändring? Då kan det vara dig vi söker!

Hyran för 2022 ännu ej klar

Fastighetsägarna har, tillsammans med oss som hyresvärd, begärt en höjning av din hyra från och med 1 april 2022. Hyresförhandlingarna pågår fortfarande och är ännu inte klara.

Välkommen Ann-Charlott

Ny medarbetare! Vi har glädjen att välkomna vår nya kollega Ann-Charlott Scotting som kundansvarig för våra lokaler. Ann-Charlott har lång erfarenhet av lokaluthyrning och kommer att stärka vår organisation med sin kunskap.

Vårens gårdsevent i våra kvarter

Tack till alla som kom och minglade, åt glass och korv, målade teckningar och gick tipspromenad på våra gårdsevent nu i vår. Vi är så glada att så många av er tog er tid att fira våra första 70 år med oss och bidra till den härliga stämning som det blev på gårdarna. Deltog du […]

Vi söker Business controller

Vi tar nu nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och behöver komplettera vår organisation med en helt ny roll som blir en viktig del i vår utvecklingsresa.

En födelsedag för våra yngsta hyresgäster tillsammans med ÖIS.

Den 4 juni kl 13.00-16.00 är alla barn och ungdomar som bor i våra hus välkomna till ÖIS-gården för att fira våra första 70 år tillsammans med Örgryte IS. Spelare från ÖIS är på plats och det blir fotboll och andra bollekar, men också e-sport med ÖIS FIFA-spelare som vann e-allsvenskan.

Läs vår Årskrönika för 2021

Ta del av intervjuer, berättelser, lite siffror och tankar om året som gick och de åren som kommer.

Vi fyller sjuttio. Det vill vi fira med dig.

I år fyller vi 70 år och det vill vi fira med dig. Under kommande veckor ställer vi till med kalas på din, eller en närliggande, gård.

Husen och låtarna som håller

Det finns artister som har skapat låtar som aldrig går ur tiden. Lite så är det med våra hus. De är byggda under olika årtionden och står för en viss stil. Vi värnar om deras personlighet, men samtidigt utvecklar vi dem för vår tid.

Hem ljuva hem. Igen.

Nu är vi klara med renoveringen av uppgång 18 på Övre Husargatan efter händelsen förra året. Varmt välkomna hem och tack för ert tålamod.

Din hyra för 2022 är inte klar

Fastighetsägarna har, tillsammans med oss som hyresvärd, begärt en höjning av din hyra från och med 1 april 2022. Hyresförhandlingarna pågår Så snart förhandlingarna är klara kommer du att få information om din nya hyra skickad till dig av oss.

Kvarter Oscars på Marstrand

Ett av våra större utvecklingsprojekt som vi jobbar med är Kvarter Oscars på Marstrand. Ernst Rosén köpte fastigheten redan år 2004 och sedan dess har arbetet med att ta fram en plan för framtidens Oscars pågått. Med varsam hand och respekt för historien bygger vi nu 22 exklusiva bostadsrätter i samma stil och på samma […]

Vill du sommarjobba hos oss?

Vill du bli en av våra Unga Rosénare i sommar? Nu kan du som är mellan 16–19 år och bor i något av våra kvarter söka sommarjobb hos oss på Ernst Rosén. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innehålla allt ifrån att städa och måla till att rensa rabatter och se till att området är […]

Ett hem för dina frågor

Har du sett vårt nya kundforum? Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende eller lokal. Du kan även ställa egna frågor till oss. Välkommen in

Nominerade Högsta Serviceindex Lokaler

Hyresgästerna har sagt sitt och vi är glädjande nog en av de hyresvärdar som är nominerade till årets Kundkristall, i kategorin Högsta Serviceindex Lokaler.

Vi söker kundansvarig till våra kommersiella lokaler

Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat och nytänkande fastighetsbolag där du får vara med och påverka? Vill du vara med på resan att skapa världens bästa arbetsplats och samtidigt ta ansvar för utveckling av fastigheter och göra affärer? Då kan du vara rätt person för oss!

Angående händelsen på Övre Husargatan

Med anledning av händelsen i Annedal 28 september 2021. Denna sida uppdaterades senast den 2 mars kl 15.45.

Gott nytt år. För sjuttionde året i rad.

Den 4 oktober fyller vi 70 år, men räkna med att hela året blir en enda lång förfest. Och efterfest. Håll koll på vad som händer i våra sociala kanaler, anslagstavlor och i brevlådan. Välkommet till ett år där vi fokuserar på ett hållbart boende. Precis som vi alltid har gjort.

God jul och gott nytt år

Vi på Ernst Rosén vill tacka alla våra fantastiska kunder, leverantörer, samarbetspartners och branschkollegor för året som gått. Det har varit ett speciellt år, med oförväntade händelser och med många känslor. Men också mycket positivt som vi bär med oss in i det nya året. Ett år då vi fyller 70 år och där det […]

Johan Rosén utsedd till koncernchef

Styrelsen i Ernst Rosén AB har den 26 augusti utsett Johan Rosén till koncernchef.

Förråd Liedstrandsgatan uthyres

Behöver du extra förvaringsutrymme? Nu finns det möjlighet att hyra förråd i källargången på Liedstrandsgatan 3.

Hyra för 2021

Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna för 2021. Hyran gäller från 1 april.