Bostad

Nöjda hyresgäster gör oss stolta

Hos oss vill vi att du ska bo och trivas, som hyresgäst hos Ernst Rosén ger vi dig alltid god service och ett trevligt bemötande. Egen personal i våra områden tillsammans med väl valda leverantörer har god kännedom och känsla för att ditt boende skall bli så bra som möjligt.

Lägenheter i Göteborg och Lerum

Är du intresserad av lägenhet hos oss så kan du registrera dig och söka hyreslägenheter via vår samarbetspartner HomeQ. Vi har ej möjlighet att svara på enskilda frågor men blir du erbjuden visning är du välkommen att kontakta oss efter det.

Läs vår uthyrningspolicy här

Ernst Rosén har drygt 2 100 hyreslägenheter i Göteborg och 20 lägenheter i Lerum. Det finns lägenheter i olika storlekar – allt från 1 rum och kök till 5 rum och kök. Hyresgästerna bor ofta länge hos oss vilket vi är mycket glada över men det gör att det blir få hyresrätter lediga.

Visningslgh-Jungman-13

Sök bostad hos Ernst Rosén via Boplats och HomeQ

ER_LUNDEN_43

Parkering

Hos Ernst Rosén kan du hyra parkeringsplats i centrala områden i Göteborg och Lerum. Du hyr en specifik parkering i garage eller utomhus. I några garage finns det inburad parkering, tvättplats, plats för MC och parkering att ladda din bil. Passerkort/nyckeltags byts ut kontinuerligt och i flera garage har vi vaktbolag som ronderar.

Frågor och svar

Här har vi samlat det vanligast frågorna kring bostad. Om du inte hittar det du söker kan du också ställa en egen.

Senior-06
Blanketter-550x450_ny

Blanketter

Här kan du ladda ner diverse dokument och blanketter.

vara-fastigheter-1

Våra fastigheter

Här kan du se alla våra fastigheter i Göteborg och Lerum.

ER_LUNDEN_26

På gång i ditt område

Här hittar du en hel del om vad som är på gång i områdena.