Affärschef Bostad & Lokal

Ernst Rosén bygger för framtiden, vill du bli en del av vår utvecklingsresa? Är du en affärsorienterad och engagerad ledare med erfarenhet från fastighetsbranschen – van att leda kollegor i förändring? Då kan det vara dig vi söker!

Vi har ett starkt fokus på fastighetsutveckling och att utveckla våra kvarter och stadsdelar genom bland annat ett omfattande hållbarhets- och trygghetsarbete. Vi söker nu dig som kan vidareutveckla kundprocessen och vårt erbjudande och bli vår Affärschef Bostad & Lokal.

Affärsmässigt och strukturerat bidrar du till att utveckla vårt erbjudande och säkerställa att arbetet inom din avdelning bedrivs effektivt och med målet om ständig utveckling. Tillsammans med ditt team arbetar du både strategiskt och operativt för att nå våra gemensamt uppsatta mål.

Du ansvarar för att utveckla en effektiv kundserviceprocess som bidrar till en stark kundupplevelse. Du ansvarar för att optimera hyresintäkterna och har dialog med våra hyresgäster, näringsliv och samarbetspartners. Du ansvarar för ett team med engagerade medarbetare, ingår i företagsledningen samt rapporterar till VD.  Bostad & Lokal arbetar tätt tillsammans med Fastighetsutveckling som ansvarar för utvecklingen av fastighetsbeståndet och den tekniska förvaltningen.

Mer information och ansökan

Vi samarbetar med Maquire i den här rekryteringen.
Läs mer om tjänsten och ansök här>>