Vi söker projektutvecklare

Är du en driven projektutvecklare med erfarenhet från fastighetsbranschen, som brinner för att omsätta visioner till verklighet? Då är det kanske dig vi söker!

Som projektutvecklare hos oss på Ernst Rosén har du ansvaret för att leda och utveckla våra projekt från tidiga skeden fram till färdig fastighet. Du kommer att vara ansvarig för detaljplaneprocessen, ekonomiska kalkyler, upphandling av konsulter och byggledning, samt för att säkerställa att projekt lever upp till våra höga krav på hållbarhet och kvalitet. Du ingår i vårt fastighetsutvecklingsteam och rapporterar till Anders Hellgård som är chef för Fastighetsutveckling.

Dina ansvarsområden

Leda projekt genom hela utvecklingsprocessen, från markanvisning till färdigställande.
Ansvara för ekonomiska kalkyler, upphandlingar och projektledning.
Samarbeta med interna och externa partners för att säkerställa projektets framgång.
Bidra till kontinuerlig utveckling av vårt fastighetsbestånd genom att identifiera och realisera nya projekt och affärsmöjligheter.

Vad önskar vi av dig?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av projektutveckling inom fastighetsbranschen, med god kunskap om detaljplaneprocessen och en trygghet att självständigt driva projekt från idé till genomförande. Du är affärsorienterad, strukturerad och har en stark förmåga att leda både projekt och människor. Som person är du engagerad, kreativ och ser möjligheter där andra ser hinder. Du har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som bolaget bedömer likvärdigt, gärna inom fastighetsutveckling eller projektledning.

Vi erbjuder

Vi verkar i en spännande bransch där vi har möjlighet att göra skillnad. Vi är en arbetsplats med härlig gemenskap, där vi alla delar uppfattningen om att nyckeln till framgång är att vi gör saker tillsammans och tar vara på varandras unika kompetenser och erfarenheter.
Du erbjuds en varierad arbetsvardag med stor möjlighet till utveckling och där du också är med och utvecklar både bolag och din roll framåt. Vi är en trygg arbetsgivare där våra medarbetares välmående och samarbete är viktiga delar för oss och för vår företagskultur. Vi sitter i vår egen fastighet på Stampgatan i centrala Göteborg.

Ansökan

Låter detta som ett jobb för dig? Vi samarbetar med Jerrie i den här rekryteringen.
Läs mer om tjänsten och ansök här>>