Vi söker kundansvarig till våra kommersiella lokaler

Vill du arbeta på ett utvecklingsorienterat och nytänkande fastighetsbolag där du får vara med och påverka? Vill du vara med på resan att skapa världens bästa arbetsplats och samtidigt ta ansvar för utveckling av fastigheter och göra affärer? Då kan du vara rätt person för oss!

Du kommer till oss på Ernst Rosén i en fas där vi har stort fokus på att utveckla och lyfta kundupplevelsen. Vi vill implementera nya sätt att arbeta och utveckla processer med moderna system och verktyg. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor för att säkra kundupplevelsen samt att identifiera och initiera förbättringsmöjligheter.

Tjänsten
Som kundansvarig för kommersiella lokaler har du en central roll i vår kundorienterade organisation. Du jobbar aktivt med uthyrning, utveckling och förvaltning av Ernst Roséns lokaler där fokus ligger på att skapa och bibehålla en stark relation med våra kommersiella kunder.

Du ingår i ett team om sju personer och rapporterar till Kund- och Uthyrningschef. Du har även ett nära samarbete med bolagets fastighetsansvariga och teknisk förvaltning för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Låter detta intressant?

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här