Välkommen Emma – 4 snabba frågor

Vi är så glada över att hälsa Emma Hedlund välkommen till vår kundavdelning. Emma är inte helt ny på Ernst Rosén utan började sin yrkesbana inom fastighetsbranschen genom att göra sin LIA-praktik hos oss. Vi passade på att ställa några frågor till Emma om hur hon upplevt sin tid hos oss hittills och vad hon ser mest fram emot i sin nya roll.

Hej Emma!

Vad fick dig att läsa på Fastighetsakademin?
Jag fick tips om Fastighetsakademin från en bekant som jobbat länge inom branschen och när jag läste mer om skolan blev jag lockad att söka. Jag har alltid varit intresserad av fastigheter och brinner för att jobba med människor så branschen känns som att den har en kombination av det som lockar mig. Det finns en bredd av olika roller och är en bransch under utveckling, till exempel känns det spännande med den digitalisering som många bolag går igenom nu.

Vad fick dig att söka praktikplats hos just oss?
Ernst Rosén har bra rykte i branschen och jag hade även fått rekommendationer om söka just hit. Det kändes som ett bolag som passade mig. Jag sökte och hade turen att få en plats.

Du har gjort alla dina praktikperioder hos oss, vad har varit bäst?
Jag har lärt mig otroligt mycket under mina praktikperioder. Att få komma ut och se hur det fungerar i verkligheten är värdefullt. Hos Ernst Rosén har jag blivit involverad i flera olika avdelningar och jobbat med olika uppgifter och på så sätt fått med mig en helhetssyn. Jag kände mig välkomnad från första dagen och kände att det jobb jag gjorde var viktigt.

Snart är du klar med studierna och har redan fått en anställning hos oss, vad ser du mest fram emot?
Det känns fantastiskt att ha fått förtroendet att stanna kvar och bli erbjuden en anställning och extra kul att komma in i bolaget i en spännande tid då det händer mycket. Min tjänst kommer att bestå av en blandning av uppgifter inom både kund, marknad och förvaltning vilket jag ser fram emot. Jag får på så sätt möjlighet att få insyn i olika delar av verksamheten och se vad som lockar mig mest framåt.
Jag är jätteglad över att ha fått den här chansen!