Projekt

Ernst Roséns nya bostäder

Det finns så många anledningar att drömma om ett nytt boende. Kanske är det en längtan efter ett enklare vardagsliv. Kanske är det en önskan om att få påbörja en ny fas i livet. Eller helt enkelt att få skapa sig sitt eget hem. Oavsett anledning vill vi med våra bostäder skapa de bästa förutsättningarna för boenden idag och imorgon.

Scrolla ner så kan du läsa mer om våra aktuella projekt.

Klara projekt

_DSF1721_web

Kvarter Oscars
Marstrand

Nu står äntligen nya Kvarter Oscars klart! Med varsam hand och respekt för historien har Ernst Rosén – snart fem år efter första spadtaget – återskapat tjugotvå exklusiva bostadsrätter i samma stil och på samma ytor där Oscars, Turisthotellet och de tillhörande husen en gång låg.

Arbetet med att bevara och återskapa Kvarter Oscars på Marstrand har varit en balansgång mellan det gamla och nya. Resultatet är en fusion av den tidlösa sekelskiftesstilen och en elegant klassisk stil som kommer att säkerställa kontinuitet i arkitekturen i många årtionden.

Pågående projekt

Skanstorget
Centrala Göteborg

Att få länka ihop Haga och Linné, några av stadens mest omtyckta stadsdelar, är en fantastisk möjlighet. Vi är del av ett team som brinner för platsen och uppgiften att göra något unikt och vackert för göteborgarna.

Skanstorget_1_Okidoki_medium

Götaleden
Centrala Göteborg

Ernst Rosén är en av exploatörerna som är med och utvecklar centralområdet med fokus på hyresrätter och bostadsrätter. Vi som utvecklar platsen tillsammans med staden har ambitionen att området skall bli välkomnande för både besökare och för de som arbetar där. Man når Centralen på fem minuter och Västlänkens station på några få minuter.

Bebyggelsen på Götaleden kommer att bestå av både kontor, bostäder, restauranger och affärer. Det kommer att bli en tät och pulserande plats där ambitionen är att många människor, från när och fjärran skall mötas.

Just nu pågår arbetet med att ta fram en detaljplan.

För aktuell information hänvisar vi till Göteborgs Stad – Bebyggelse på Götaleden

Kontakt

031-739 19 42
tomas.gustafson@ernstrosen.se

ernstrosem_puls

Partille
södra centrum

Partille kommun fortsätter växa och har som ambition att nå befolkningsmålet på 40 000 invånare. För att nå dit satsar kommunen hårt för att möta både dagens och framtidens behov. I centrala delarna av Partille äger Ernst Rosén och två andra fastighetsägare ett markområde. Målsättningen är att utveckla markområdet och till en ny centrumnära stadsdel som stärker kopplingen över E20.

Arbetet med en fördjupad översiktsplan pågår.

För aktuell information hänvisar vi till Partille Kommun – Partille Södra Centrum

Kontakt

031-739 19 42
tomas.gustafson@ernstrosen.se

slide4