Johan Rosén utsedd till koncernchef

Styrelsen i Ernst Rosén AB har den 26 augusti utsett Johan Rosén till koncernchef.

”Med stor glädje konstaterar jag att Johan Rosén blir koncernchef och att han väljer att leda Ernst Rosénkoncernen in i framtiden. Johan har arbetat i koncernen i 20 år och innehaft många olika roller, bland annat som VD i Aranäs och VD i Flodén Byggnadsaktiebolag. Johans engagemang och intresse för medarbetare, kunder och affärer är utmärkta egenskaper för att föra koncernen framåt och utveckla samtliga våra verksamheter”, säger Reine Rosén, Styrelseordförande i Ernst Rosén AB.

Jag är glad och tacksam för möjligheten att leda Ernst Rosénkoncernen och ihop med våra kompetenta ledare och medarbetare vill jag sätta en tydlig strategisk riktning för våra verksamheter. Jag ser fram emot att stärka, leda och motivera människor med respekt och tillit, för mig är detta nyckeln till framgång. Att jag arbetat i många av våra bolag har gett mig en god grund att stå på i rollen som koncernchef och gett mig stor förståelse för våra olika kunders behov, kommenterar Johan Rosén.

Johan har sedan februari i år haft rollen som tillförordnad koncernchef och tillträder sin permanenta roll omgående.