Chef Fastighetsutveckling

Vi tar nu nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och förstärker organisationen med flera nyckelroller. Som Chef Fastighetsutveckling på Ernst Rosén har du ett övergripande ansvar för utvecklingen av fastighetsbeståndet och den tekniska förvaltningen.

Rollen innebär att tillföra stor samlad kunskap om bolagets fastigheter, fastighetsteknik och effektiv teknisk förvaltning samt att utreda potentialen till utveckling i våra kvarter och stadsdelar. Du ansvarar för ett team med engagerade medarbetare, ingår i företagsledningen samt rapporterar till VD.

Affärsmässigt och strukturerat bidrar du till att utveckla vårt erbjudande och säkerställa att arbetet inom din avdelning bedrivs effektivt och med målet om ständig utveckling. Tillsammans med ditt team arbetar du både strategiskt och operativt för att nå våra gemensamt uppsatta mål.

Du ansvarar för att utveckla en effektiv modern process för teknisk förvaltning som bidrar till en stark kundupplevelse. I samverkan med Affärschef Bostad & Lokal ansvarar du för analys och framtagande av tekniska samt ekonomiska beslutsunderlag för utveckling av våra kvarter och stadsdelar.

Mer information & ansökan

Vi samarbetar med Maquire i den här rekryteringen.
Läs mer om tjänsten och ansök här>>