Stampgatan 20

Antal lägenheter: 0 st
Lägenhetsyta: 0 m²
Lokalyta: 1950 m²
Byggår: Ombyggd 1987

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
Ann-Charlott Scotting
ann-charlott.scotting@ernstrosen.se 031-739 19 25
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 7:00-9:00
Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Stampen

Stadsdelen Stampen har bebyggelse av både kontor och bostäder. Området ligger på bara några minuters promenadavstånd till Centralstationen eller Drottningtorget med alla dess kommunikationer. Här är det lugnt trots att det ligger mitt i staden, strax intill Ullevi och shoppingcenter.

För att nämna lite historik så fanns bryggeri- och bränneriverksamhet i området redan vid 1700-talet. År 1828 startade J.A Pripp bryggeriet Pripps som fram till 1976 satte sin prägel på området. Ernst Rosén har idag sitt huvudkontor i Barnhuset på Stampgatan 20. Förutom eget kontor finns flera andra lokalhyresgäster. Barnhusets utformning har sitt nuvarande utseende från 1857.

Aktuellt

Hjälp till att spara på vattnet i helgen

Nu i helgen, den 26-​​​​​28 maj uppmanas alla göteborgare att hushålla extra med vattnet eftersom Göteborgs stad ska utföra ett stort arbete på vattenledningsnätet. Ska du använda mycket vatten, så gör det helst innan kl 23.00 på fredag 26 maj.

Hemma hos är snart hemma hos dig

I dagarna hittar du vår hyresgästinfo Hemma hos i din brevlåda. Här kan du bland annat ta del av resultatet från den senaste kundundersökningen, läsa om nya hyresgäster i våra lokaler, vinna en fika och få info om annat smått och gott som är aktuellt just nu.

Landala Frukthall – ny butik i Annedal

Glädjande nyheter för alla som älskar frukt och grönt. Efter att ha drivit frukt- och grönsaksbutik i Landala sedan 2016 har Landala Frukthall nu öppnat ytterligare en butik i en av våra lokaler i Annedal. Vi svängde förbi butiken och träffade ägaren Ismail och vi undrar förstås hur han trivs och vad som smakar allra […]