Redbergsvägen 22-42, Lilla Redbergsgatan 2

Antal lägenheter: 192 st
Lägenhetsyta: 14525 m²
Lokalyta: 4425 m²
Byggår/Ombyggd: 1982

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
kundansvarig
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Jesper Wikander

Besöksadress: S:t Pauligatan 8
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 7:00-9:00.
Tel: 031-84 32 11
lunden3@ernstrosen.se

Området Olskroken

Olskroken ligger i den östra delen av centrala Göteborg och är en stad i staden med egen torghandel, närservice och butiker. Inom området finns också skolor och daghem och goda kommunikationer med buss och spårvagn. Med cykel tar du dig på 10 minuter in till avenyn mitt i stan eller till Delsjöterrängens grönområde.

Olskroken började bebyggas med landshövdingehus med små lägenheter år 1883. Lägenheterna hade vedspis i köket och kakelugn i rummet och beboddes mestadels av stora arbetarfamiljer som flyttade in från landsbygden för att ha nära till industrierna i Gamlestaden, Sävenäs och Olskroken.

Torghandeln på Olskrokstorget blomstrade tidigt och redan 1904 nådde spårvägen Redbergsplatsen. Under slutet av 1950-talet beslutades att Olskroken skulle saneras men den nya stadsdelen invigdes först 1983.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Örgryte.

Aktuellt

Hjälp till att spara på vattnet i helgen

Nu i helgen, den 26-​​​​​28 maj uppmanas alla göteborgare att hushålla extra med vattnet eftersom Göteborgs stad ska utföra ett stort arbete på vattenledningsnätet. Ska du använda mycket vatten, så gör det helst innan kl 23.00 på fredag 26 maj.

Hemma hos är snart hemma hos dig

I dagarna hittar du vår hyresgästinfo Hemma hos i din brevlåda. Här kan du bland annat ta del av resultatet från den senaste kundundersökningen, läsa om nya hyresgäster i våra lokaler, vinna en fika och få info om annat smått och gott som är aktuellt just nu.

Landala Frukthall – ny butik i Annedal

Glädjande nyheter för alla som älskar frukt och grönt. Efter att ha drivit frukt- och grönsaksbutik i Landala sedan 2016 har Landala Frukthall nu öppnat ytterligare en butik i en av våra lokaler i Annedal. Vi svängde förbi butiken och träffade ägaren Ismail och vi undrar förstås hur han trivs och vad som smakar allra […]