Redbergsvägen 22-42, Lilla Redbergsgatan 2

Antal lägenheter: 192 st
Lägenhetsyta: 14525 m²
Lokalyta: 4425 m²
Byggår/Ombyggd: 1982

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
kundansvarig
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Jesper Wikander

Besöksadress: S:t Pauligatan 8
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 7:00-9:00.
Tel: 031-84 32 11
lunden3@ernstrosen.se

Området Olskroken

Olskroken ligger i den östra delen av centrala Göteborg och är en stad i staden med egen torghandel, närservice och butiker. Inom området finns också skolor och daghem och goda kommunikationer med buss och spårvagn. Med cykel tar du dig på 10 minuter in till avenyn mitt i stan eller till Delsjöterrängens grönområde.

Olskroken började bebyggas med landshövdingehus med små lägenheter år 1883. Lägenheterna hade vedspis i köket och kakelugn i rummet och beboddes mestadels av stora arbetarfamiljer som flyttade in från landsbygden för att ha nära till industrierna i Gamlestaden, Sävenäs och Olskroken.

Torghandeln på Olskrokstorget blomstrade tidigt och redan 1904 nådde spårvägen Redbergsplatsen. Under slutet av 1950-talet beslutades att Olskroken skulle saneras men den nya stadsdelen invigdes först 1983.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Örgryte.

Aktuellt

Hyran för oktober

Din hyresavi för oktober är på väg till dig. Du kan få den olika snabbt beroende på om du får den via mail, per post eller e-faktura.

Omtanken om din hälsa

Vi kliver in hos vår nya hyresgäst Omtanken på Redbergsvägen för att hälsa dem välkomna till sin nya lokal, fråga hur de mår och hur vi ska hålla oss friska i sommar.

Att ringa på kan stoppa våld. Att visa omtanke kan rädda liv.

Vårt mål är att du som hyresgäst ska känna dig trygg och säker i din bostadsmiljö. Vi på Ernst Rosén har därför antagit ett förhållningssätt som kallas Våga bry dig. Vi önskar att både du som granne och vi på Ernst Rosén visar omtanke, och vågar agera om man är orolig för att någon far […]