Med anledning av Coronaviruset

Vi på Ernst Rosen värnar om att samhället och individer skall ha bästa möjliga förutsättningar för att hantera den uppkomna situationen och inte minst värnar vi om de speciella riskgrupper som finns och vill därför kommunicera följande. Vi följer noga myndigheters rekommendationer i frågan och vi ser det som en del i vårt samhällsansvar att bidra till att vi tar oss igenom detta på bästa sätt.

– Vi har öppet som vanligt men tänker att vi inte drar igång onödiga samlingar eller möten utan kommer därför att flytta sådana aktiviteter.

– Om vi har planerat arbete i din lokal eller lägenhet så sker detta så klart i samverkan med dig, om du bär tecken på Coronaviruset så ser vi gärna att meddelar detta så att vi kan hitta en annan tid. Vi har varit tydliga mot alla medarbetare och underleverantörer att om de har minsta symptom så skall de stanna hemma och inte genomföra arbete.

– Har du frågor så är du som vanligt välkommen att kontakta oss som vanligt antingen via våra Fastighetsansvariga på respektive område eller våra Kundansvariga