Engelbrektsgatan 63

Antal lägenheter: 34 st
Lägenhetsyta: 2635 m²
Lokalyta: 300 m²
Byggår/Ombyggd: 1983

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör din bostad kontakta vår support
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:00
Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Heden

Fastigheterna runt Heden är mitt i centrum med närheten till Göteborgs paradgata Avenyn och dess rika utbud av teatrar, biografer, restauranger och butiker. Promenera, cykla, ta buss eller spårvagn till allt. På 5 minuter hittar du dessutom den stora Ulleviarenan, Liseberg och Universeum. Här bor man om man giller stadens pulserande liv men ändå vill bo i ett lugnt hus.

Kronan överlät Heden till den nya staden Göteborg när den anlades 1621. Sextio år sedan tog Kronan tillbaka äganderätten men gav Göteborgs stad en icke tidsbegränsad dispositionsrätt. Från år 1748 användes Heden både som ”excercished” av Kronan och som kreatursbete och försäljnings- och festplats av Göteborgs stad. Här hölls till exempel Göteborgs första hästkapplöpningar 1814. År 1867 invigdes Göteborgs gymnastik- och excercishus – Exercishuset – som fortfarande står kvar. År 1892 överlät Kronan all dispositionsrätt till staden.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Centrum.

Aktuellt

Med gemensamma vattenkrafter

Spara vatten och vinn ett glassigt pris. Till den fastighet som sänker sin vattenförbrukning mest under maj månad kommer vi ut och bjuder på glass på gården.

Ledig lokal i hjärtat av Lunden

Testa dina vingar, prova ett koncept, smygstarta eller komplettera din verksamhet för en kortare tid. Vi har en lokal på Danska vägen 76 som är perfekt för en pop up-butik.

Ett år av utveckling för framtiden

I dag publicerar vi vår årsredovisning där vi sammanfattar 2023 och delar med oss av höjdpunkter, siffror och fakta.