Engelbrektsgatan 63

Antal lägenheter: 34 st
Lägenhetsyta: 2635 m²
Lokalyta: 300 m²
Byggår/Ombyggd: 1983

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör din bostad kontakta vår support
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:00
Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Heden

Fastigheterna runt Heden är mitt i centrum med närheten till Göteborgs paradgata Avenyn och dess rika utbud av teatrar, biografer, restauranger och butiker. Promenera, cykla, ta buss eller spårvagn till allt. På 5 minuter hittar du dessutom den stora Ulleviarenan, Liseberg och Universeum. Här bor man om man giller stadens pulserande liv men ändå vill bo i ett lugnt hus.

Kronan överlät Heden till den nya staden Göteborg när den anlades 1621. Sextio år sedan tog Kronan tillbaka äganderätten men gav Göteborgs stad en icke tidsbegränsad dispositionsrätt. Från år 1748 användes Heden både som ”excercished” av Kronan och som kreatursbete och försäljnings- och festplats av Göteborgs stad. Här hölls till exempel Göteborgs första hästkapplöpningar 1814. År 1867 invigdes Göteborgs gymnastik- och excercishus – Exercishuset – som fortfarande står kvar. År 1892 överlät Kronan all dispositionsrätt till staden.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Centrum.

Aktuellt

1 december är brandvarnarens dag

En tredjedel av alla bostadsbränder startar i köket. Under december och januari är risken som störst, då sker de flesta bränder som är relaterade till en spis eller eldstad. Idag, 1 december, är det brandvarnarens dag och då uppmanas vi att testa våra brandvarnare. Vi hoppas att du också gör det. Här är några andra […]

Hemma hos är snart hos dig

Nu är senaste numret av vår hyresgästinfo på väg till din brevlåda. Här får du tips om att testa brandvarnaren, hur du håller koll på innetemperaturen och recept på hallon- och lakritskolapaj från vår nyinflyttade lokalhyresgäst Stenugnsbageriet.

Vi har fått extra smak på Engelbrektsgatan

Hej Fredrik Frigell, ägare och grundare till Stenugnsbageriet som precis slagit upp portarna till sitt nya kafé och brödbutik i en av våra lokaler på Engelbrektsgatan.