Engelbrektsgatan 63

Antal lägenheter: 34 st
Lägenhetsyta: 2635 m²
Lokalyta: 300 m²
Byggår/Ombyggd: 1983

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör din bostad kontakta vår support
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:00
Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Heden

Fastigheterna runt Heden är mitt i centrum med närheten till Göteborgs paradgata Avenyn och dess rika utbud av teatrar, biografer, restauranger och butiker. Promenera, cykla, ta buss eller spårvagn till allt. På 5 minuter hittar du dessutom den stora Ulleviarenan, Liseberg och Universeum. Här bor man om man giller stadens pulserande liv men ändå vill bo i ett lugnt hus.

Kronan överlät Heden till den nya staden Göteborg när den anlades 1621. Sextio år sedan tog Kronan tillbaka äganderätten men gav Göteborgs stad en icke tidsbegränsad dispositionsrätt. Från år 1748 användes Heden både som ”excercished” av Kronan och som kreatursbete och försäljnings- och festplats av Göteborgs stad. Här hölls till exempel Göteborgs första hästkapplöpningar 1814. År 1867 invigdes Göteborgs gymnastik- och excercishus – Exercishuset – som fortfarande står kvar. År 1892 överlät Kronan all dispositionsrätt till staden.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Centrum.

Aktuellt

Hjälp till att spara på vattnet i helgen

Nu i helgen, den 26-​​​​​28 maj uppmanas alla göteborgare att hushålla extra med vattnet eftersom Göteborgs stad ska utföra ett stort arbete på vattenledningsnätet. Ska du använda mycket vatten, så gör det helst innan kl 23.00 på fredag 26 maj.

Hemma hos är snart hemma hos dig

I dagarna hittar du vår hyresgästinfo Hemma hos i din brevlåda. Här kan du bland annat ta del av resultatet från den senaste kundundersökningen, läsa om nya hyresgäster i våra lokaler, vinna en fika och få info om annat smått och gott som är aktuellt just nu.

Landala Frukthall – ny butik i Annedal

Glädjande nyheter för alla som älskar frukt och grönt. Efter att ha drivit frukt- och grönsaksbutik i Landala sedan 2016 har Landala Frukthall nu öppnat ytterligare en butik i en av våra lokaler i Annedal. Vi svängde förbi butiken och träffade ägaren Ismail och vi undrar förstås hur han trivs och vad som smakar allra […]