Kundundersökning Bostad

Nu pågår vår kundundersökning

Just nu pågår vår kundundersökning och vi hoppas att du vill ta dig tid att svara. Vi vill veta vad du tycker om ditt boende och vår service. Enkäten skickas via sms och mail, men har vi inte dessa uppgifter till dig så skickas den även via post i slutet av oktober.

I enkäten kan du berätta om vad som är viktigast att förbättra där du bor. Undersökningen pågår oktober-december och vi lottar ut presentkort varje månad till alla som svarar.

  • Du kommer få ett sms eller mail 18/10 där det står hur du gör.
  • I slutet av oktober får ni som ännu inte svarat eller fått sms/mail enkätundersökningen via post. Vi samarbetar med AktivBo och via länken till dem kan du logga in till deras sida och ange det nummer som står i enkäten. Har du frågor om undersökningen är det bara att höra av sig till AktivBo på 08-23 39 85.
Jungmansgatan9158

Tävling

Som tack för hjälpen för att du svarar så lottar vi ut presentkort från butiker i Ernst Roséns kvarter. Varje månad, oktober-december, dras 3 vinnare. Du får kundundersökningen per mail eller sms den 18 oktober. I slutet av oktober skickas den även ut per brev. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnare

Oktober:
Jane Lindgren
Madeleine Beckman
Hamid Mansouri

November:
Ingrid Sandberg Andersson
Sun Wahlberg
Jonathan Leo

December:
Helena Välkki
Anna Samuelsson
Anonym

Vinnarna meddelas personligen.

Svara du också!

Alla svar är viktiga. Här kan du se hur många som har svarat hittills.

Varför?

Ernst Rosén genomför med jämna mellanrum kundundersökningar. Det blir en bra koll på vad vi kan förbättra i våra kvarter i Göteborg och Lerum. För mer än 20 år sedan gjorde vi den första kundundersökning och genom åren har det lett till en hel del förbättringar tack vare alla er som har tyckt till.

Tack för att du tar dig tid, vi uppskattar dina synpunkter.