Jungmansgatan 31-33

38 nyproducerade lägenheter

Nu kan du söka lägenhet i vårt hus på Jungmansgatan. Här bor du granne med Slottsskogen på våning 7 och 8 med fantastisk utsikt över Göteborg.

Lägenheterna läggs ut löpande under oktober-november och förmedlas via HomeQ. Inflyttning sker under Q4 2022.

Är du intresserad av att hyra, sök lägenhet genom att klicka på knappen nedan.

Om huset

38 nya lägenheter har byggts på en befintlig fastighet som genomgår en totalrenovering. Lägenheterna ligger på plan 7 och 8 med fantastisk utsikt över Göteborg. Många av lägenheterna har balkong och/eller terrass, antingen mot gården eller mot entrésidan.

I samband med att fastigheten renoveras görs även alla gemensamma ytor om. Gården blir helt ny med mycket grönska, boulebana, utomhusgym och grillplats. I fastigheten finns en modern tvättstuga med elektronisk bokning, ett helt nybyggt miljöhus och nya lägenhetsförråd. Garageplatser för bilar inkl laddplatser.

  • Nytt miljöhus
  • Cykelparkering
  • Ny, modern tvättstuga med elektroniskt bokningssystem
  • Garageplatser inkl elbilsplatser
  • Ny grönskande gård inkl utegym, boulebana och grillplats
Jungmansgatan9513

Våra lägenheter

Lägenheterna är ljusa och trivsamma med målade väggar och ekparkett. Alla lägenheter har säkerhetsdörr och de flesta har balkong och/eller terrass, antingen mot gården eller entrésidan. Helkaklade badrum med klinker och dusch med glasväggar, i badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Kök från Marbodal med bland annat diskmaskin, mikro och induktionshäll. I fastigheten finns öppen fiber. Alla nya avtal skrivs som rökfria avtal.

Lägenheterna är i olika storlekar från 1 till 4 rum och kök.
Här nedan ser du några exempelritningar:

1 rok, 37 kvm
2 rok, 58 kvm
3 rok, 79 kvm
4 rok, 95 kvm

Vegastaden

Området Vegastaden är ett lugnt område som sträcker sig från Oscar Fredriks kyrka till Slottsskogen med sina vidsträckta gräsmattor, berg och skogspartier. Trots lugnet är det inte långt till Linnégatans pulserande gatuliv med mängder av butiker, restauranger, post, bank och apotek. Kommunikationerna är goda och man tar sig lätt med buss och spårvagn till andra delar av staden.