Hyr garageplats till halva priset

Har du tröttnat på att leta parkering? Hyr en egen plats i ett av våra garage istället. Om du tecknar ett avtal senast 1 juni får du tre månader till halva priset*.

Fyll i intresseanmälan nedan och välj den adress du är intresserad av att hyra så återkommer vi till dig inom kort.

Ordinarie pris per månad ca 936-990 kr. Bor du inte hos Ernst Rosén tillkommer 25% moms.

Intresseanmälan (ej bindande)

    Från vilket datum önskas platsen:

    Information om behandling av personuppgifter vid intresseanmälan om parkeringsplats
    De personuppgifter som du lämnar i intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att hantera förberedelserna inför ett eventuellt hyreskontrakt. Uppgifterna kommer endast att behandlas inom Ernst Rosén. Personuppgifterna om dig kommer bara att behandlas under den tid som din ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras från registret för intresseanmälan om parkeringsplats efter 6 månader eller när du har meddelat att du inte längre önskar kvarstå som intresserad av parkeringsplats. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter hittar du ernstrosen.se/integritetspolicy.

    * Erbjudandet gäller endast nya kunder, vid tecknande av avtal senast 1 juni 2024. Avser Ernst Roséns garageplatser i Lunden (Sankt Pauligatan, Danska vägen och Mäster Johansgatan). Kortaste hyresperiod är 6 månader. Gäller ej MC-plats.