Viktor Rydbergsgatan 14

Antal lägenheter: 0 st
Lägenhetsyta: 0 m²
Lokalyta: 975 m²
Byggår: Ombyggd 200

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
Ann-Charlott Scotting
ann-charlott.scotting@ernstrosen.se 031-739 19 25
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:00
Sommaröppettider 1/7-11/8:
onsdagar kl 08.00-09.00

Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Lorensberg

Lorensberg ligger strax ovanför Avenyn och Götaplatsen. Läget är avskilt och lugnt, mitt i centrum. På några minuters gångavstånd finns restauranger, nöjesliv, nöjesarenor, skolor och kommunikationer.

Lorensberg har fått sitt namn från landeriet Lorensberg. På 1920-talet byggdes nya hus, oftast stora bostäder, i tegel eller sten. Exteriörerna, interiörerna och gårdsmiljöerna fick ett påkostat utförande och alla detaljerna utfördes med mycket stor omsorg. Lorensbergs Villaområde är mycket väl bevarat och har ett lokalt historiskt värde genom att husen byggts för flera välkända Göteborgare som till exempel familjerna Broström och Carlander.

Sommaröppettider Boendeservice

Du når Fastighetsansvariga som vanligt under hela sommaren mellan kl 07.00–16.00. Från den 1 juli till den 11 augusti är besökstiderna däremot lite begränsade. 

Glad midsommar

Torsdag 20 juni och fredag 21 juni har vi stängt på kontoret. Boendeservice är öppet som vanligt.

Asiatiska smaker till hundra procent

Vi hälsar Hyaku Sushi välkomna till vårt kvarter vid Engelbrektsgatan. Vi har varit på besök och träffat delägaren Josef som berättar om filosofin bakom den moderna sushirestaurangen. Och vad han själv helst beställer från menyn.