Viktor Rydbergsgatan 14

Antal lägenheter: 0 st
Lägenhetsyta: 0 m²
Lokalyta: 975 m²
Byggår: Ombyggd 200

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
Ann-Charlott Scotting
ann-charlott.scotting@ernstrosen.se 031-739 19 25
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Tobias Sundberg

Besöksadress: Utlandagatan 6A
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:30
Tel: 031-81 44 19
utlandia@ernstrosen.se

Området Lorensberg

Lorensberg ligger strax ovanför Avenyn och Götaplatsen. Läget är avskilt och lugnt, mitt i centrum. På några minuters gångavstånd finns restauranger, nöjesliv, nöjesarenor, skolor och kommunikationer.

Lorensberg har fått sitt namn från landeriet Lorensberg. På 1920-talet byggdes nya hus, oftast stora bostäder, i tegel eller sten. Exteriörerna, interiörerna och gårdsmiljöerna fick ett påkostat utförande och alla detaljerna utfördes med mycket stor omsorg. Lorensbergs Villaområde är mycket väl bevarat och har ett lokalt historiskt värde genom att husen byggts för flera välkända Göteborgare som till exempel familjerna Broström och Carlander.

Hjälp till att spara på vattnet i helgen

Nu i helgen, den 26-​​​​​28 maj uppmanas alla göteborgare att hushålla extra med vattnet eftersom Göteborgs stad ska utföra ett stort arbete på vattenledningsnätet. Ska du använda mycket vatten, så gör det helst innan kl 23.00 på fredag 26 maj.

Hemma hos är snart hemma hos dig

I dagarna hittar du vår hyresgästinfo Hemma hos i din brevlåda. Här kan du bland annat ta del av resultatet från den senaste kundundersökningen, läsa om nya hyresgäster i våra lokaler, vinna en fika och få info om annat smått och gott som är aktuellt just nu.

Landala Frukthall – ny butik i Annedal

Glädjande nyheter för alla som älskar frukt och grönt. Efter att ha drivit frukt- och grönsaksbutik i Landala sedan 2016 har Landala Frukthall nu öppnat ytterligare en butik i en av våra lokaler i Annedal. Vi svängde förbi butiken och träffade ägaren Ismail och vi undrar förstås hur han trivs och vad som smakar allra […]