Viktor Rydbergsgatan 14

Antal lägenheter: 0 st
Lägenhetsyta: 0 m²
Lokalyta: 975 m²
Byggår: Ombyggd 200

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
Ann-Charlott Scotting
ann-charlott.scotting@ernstrosen.se 031-739 19 25
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Hasse Lundbeck

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 51
Besökstider:
Tisdag & torsdag kl 8:00-9:00
Tel: 031-18 38 42
karlgustav@ernstrosen.se

Området Lorensberg

Lorensberg ligger strax ovanför Avenyn och Götaplatsen. Läget är avskilt och lugnt, mitt i centrum. På några minuters gångavstånd finns restauranger, nöjesliv, nöjesarenor, skolor och kommunikationer.

Lorensberg har fått sitt namn från landeriet Lorensberg. På 1920-talet byggdes nya hus, oftast stora bostäder, i tegel eller sten. Exteriörerna, interiörerna och gårdsmiljöerna fick ett påkostat utförande och alla detaljerna utfördes med mycket stor omsorg. Lorensbergs Villaområde är mycket väl bevarat och har ett lokalt historiskt värde genom att husen byggts för flera välkända Göteborgare som till exempel familjerna Broström och Carlander.

Hemma hos är snart hos dig

Nu är senaste numret av vår hyresgästinfo på väg till din brevlåda. Här får du tips om att testa brandvarnaren, hur du håller koll på innetemperaturen och recept på hallon- och lakritskolapaj från vår nyinflyttade lokalhyresgäst Stenugnsbageriet.

Vi har fått extra smak på Engelbrektsgatan

Hej Fredrik Frigell, ägare och grundare till Stenugnsbageriet som precis slagit upp portarna till sitt nya kafé och brödbutik i en av våra lokaler på Engelbrektsgatan.

Dagen då orange har en extra viktig betydelse

En av tre kvinnor i världen utsätts för fysiskt eller sexuellt våld under sin livstid. Våld mot kvinnor och flickor är ett brott mot de mänskliga rättigheterna och ett folkhälsoproblem som sträcker sig över lands-, klass- och åldersgränser.