Övre Husargatan 14 – 26

Antal lägenheter: 140 st
Lägenhetsyta: 9000 m²
Lokalyta: 1500 m²
Byggår/Ombyggd: 1975

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta vår support
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Andreas Björkner

Besöksadress: Västergatan 17
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 8:00-9:00
Sommaröppettider 1/7-11/8:
tisdagar kl 08.00-09.00

Tel: 031-82 62 92
annedal@ernstrosen.se

Området Annedal

I Annedal är det nära till det mesta och du kan gå eller cykla till centrum. Inom eller strax inpå Annedal finns Göteborgs Universitet, Sahlgrenska sjukhus och Avenyn. Ett stenkast ifrån ligger Linnégatan med ett stort utbud av butiker och restauranger. Söder om området ligger Slottsskogen med vidsträckta gräsmattor, berg och skogspartier.

Annedal byggdes upp på 1870-talet av Johannes Nilsson och Arbetarnas Byggnadsförening. Föreningen hade bildats för att råda bot mot den stora bostadsbristen som rådde i Göteborg. De flesta husen var enkla trähus i tre våningar, så kallade landshövdingehus, med bottenvåning i sten. På den tiden hörde Annedal, Haga och Masthugget till Göteborgs förstäder.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Linnéstaden.

Aktuellt

Sommaröppettider Boendeservice

Du når Fastighetsansvariga som vanligt under hela sommaren mellan kl 07.00–16.00. Från den 1 juli till den 11 augusti är besökstiderna däremot lite begränsade. 

Glad midsommar

Torsdag 20 juni och fredag 21 juni har vi stängt på kontoret. Boendeservice är öppet som vanligt.

Asiatiska smaker till hundra procent

Vi hälsar Hyaku Sushi välkomna till vårt kvarter vid Engelbrektsgatan. Vi har varit på besök och träffat delägaren Josef som berättar om filosofin bakom den moderna sushirestaurangen. Och vad han själv helst beställer från menyn.