Kungsälvsgatan 4

Antal lägenheter: 28 st
Lägenhetsyta: 1875 m²
Lokalyta: 0 m²
Byggår/Ombyggd: 1984

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Jesper Wikander

Besöksadress: S:t Pauligatan 8
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 7:00-9:00
Tel: 031-84 32 11
lunden3@ernstrosen.se

Området Bagaregården

Bagaregården är en stad i staden, belägen i de östra delarna av centrala Göteborg. Det är nära till Olskrokstorget med torghandel, närservice och butiker. Inom området finns också skolor och daghem.

Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig med buss och spårvagn till andra delar av staden. Med cykel tar du dig på 15 minuter in till avenyn mitt i stan eller Delsjöterrängens grönområde.

Bagaregården var från början ett landeri som uppfördes omkring 1680 av bagaren Joachim Schönfelt. Under senare delen av 1700-talet arrenderades landeriet av Johan Minten som drev ett mycket omtyckt värdshus. Idag används byggnaden bland annat som bibliotek.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Örgryte.

Aktuellt

Assisterande kundansvarig (föräldravikariat)

En av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet och nu söker vi en nyfiken och driven vikarie till vårt kundteam. Drivs du av utveckling och har ett genuint intresse för människor och fastigheter? Då kanske detta är rätt möjlighet för dig!

Med gemensamma vattenkrafter

Spara vatten och vinn ett glassigt pris. Till den fastighet som sänker sin vattenförbrukning mest under maj månad kommer vi ut och bjuder på glass.

Ledig lokal i hjärtat av Lunden

Testa dina vingar, prova ett koncept, smygstarta eller komplettera din verksamhet för en kortare tid. Vi har en lokal på Danska vägen 76 som är perfekt för en pop up-butik.