Kungsälvsgatan 4

Antal lägenheter: 28 st
Lägenhetsyta: 1875 m²
Lokalyta: 0 m²
Byggår/Ombyggd: 1984

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Jesper Wikander

Besöksadress: S:t Pauligatan 8
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 7:00-9:00
Tel: 031-84 32 11
lunden3@ernstrosen.se

Området Bagaregården

Bagaregården är en stad i staden, belägen i de östra delarna av centrala Göteborg. Det är nära till Olskrokstorget med torghandel, närservice och butiker. Inom området finns också skolor och daghem.

Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig med buss och spårvagn till andra delar av staden. Med cykel tar du dig på 15 minuter in till avenyn mitt i stan eller Delsjöterrängens grönområde.

Bagaregården var från början ett landeri som uppfördes omkring 1680 av bagaren Joachim Schönfelt. Under senare delen av 1700-talet arrenderades landeriet av Johan Minten som drev ett mycket omtyckt värdshus. Idag används byggnaden bland annat som bibliotek.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Örgryte.

Aktuellt

Hjälp till att spara på vattnet i helgen

Nu i helgen, den 26-​​​​​28 maj uppmanas alla göteborgare att hushålla extra med vattnet eftersom Göteborgs stad ska utföra ett stort arbete på vattenledningsnätet. Ska du använda mycket vatten, så gör det helst innan kl 23.00 på fredag 26 maj.

Hemma hos är snart hemma hos dig

I dagarna hittar du vår hyresgästinfo Hemma hos i din brevlåda. Här kan du bland annat ta del av resultatet från den senaste kundundersökningen, läsa om nya hyresgäster i våra lokaler, vinna en fika och få info om annat smått och gott som är aktuellt just nu.

Landala Frukthall – ny butik i Annedal

Glädjande nyheter för alla som älskar frukt och grönt. Efter att ha drivit frukt- och grönsaksbutik i Landala sedan 2016 har Landala Frukthall nu öppnat ytterligare en butik i en av våra lokaler i Annedal. Vi svängde förbi butiken och träffade ägaren Ismail och vi undrar förstås hur han trivs och vad som smakar allra […]