Kungsälvsgatan 4

Antal lägenheter: 28 st
Lägenhetsyta: 1875 m²
Lokalyta: 0 m²
Byggår/Ombyggd: 1984

Läs mer om området
Läs energideklaration

Vi finns i området under dagtid för att ta del av dina ärenden. Här nedan kan du se när expeditionen är bemannad. Övrig tid kopplas telefonen vidare till mobiltelefonen så att du lätt kan nå oss.
För frågor som rör hyresavtal kontakta
support@ernstrosen.se 031-80 60 80
För frågor som rör garageuthyrning kontakta
parkering@ernstrosen.se
För frågor som rör hyresinbetalningar kontakta
hyra@ernstrosen.se 031-80 60 80

Jesper Wikander

Besöksadress: S:t Pauligatan 8
Besökstider:
Måndag, onsdag, fredag kl 07:00-09:00
Sommaröppettider 1/7-11/8:
tisdag & torsdag kl 08.00-09.00

Tel: 031-84 32 11
lunden3@ernstrosen.se

Området Bagaregården

Bagaregården är en stad i staden, belägen i de östra delarna av centrala Göteborg. Det är nära till Olskrokstorget med torghandel, närservice och butiker. Inom området finns också skolor och daghem.

Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig med buss och spårvagn till andra delar av staden. Med cykel tar du dig på 15 minuter in till avenyn mitt i stan eller Delsjöterrängens grönområde.

Bagaregården var från början ett landeri som uppfördes omkring 1680 av bagaren Joachim Schönfelt. Under senare delen av 1700-talet arrenderades landeriet av Johan Minten som drev ett mycket omtyckt värdshus. Idag används byggnaden bland annat som bibliotek.

För information om skolor, barnomsorg, äldreomsorg och social service:
Kontakta Stadsdelsnämnd Örgryte.

Aktuellt

Sommaröppettider Boendeservice

Du når Fastighetsansvariga som vanligt under hela sommaren mellan kl 07.00–16.00. Från den 1 juli till den 11 augusti är besökstiderna däremot lite begränsade. 

Glad midsommar

Torsdag 20 juni och fredag 21 juni har vi stängt på kontoret. Boendeservice är öppet som vanligt.

Asiatiska smaker till hundra procent

Vi hälsar Hyaku Sushi välkomna till vårt kvarter vid Engelbrektsgatan. Vi har varit på besök och träffat delägaren Josef som berättar om filosofin bakom den moderna sushirestaurangen. Och vad han själv helst beställer från menyn.