Möt våra Trivsel- & trygghetsansvariga

Det känns extra roligt att kunna skriva att vi under året har tillsatt två helt nya tjänster som vi vill berätta mer om.
Läs om Elisabeth Nilsson & Annika Andersson – Trivsel- & trygghetsansvariga på Ernst Rosén. Sedan är vi även stolta att berätta om vårt engagemang i Friends. Trevlig läsning!

Trivsel & trygghet på Ernst Rosén

Elisabeth stortrivs som Trivsel- & trygghetsansvarig
Jag möter Elisabeth på Danska vägen i Lunden i Göteborg och jag ber henne berätta om hennes nya uppdrag. ”Jag ska se till att det är ordning och reda i de allmänna utrymmena; tvättstugor, trapphus, vindar etc. Jag tänker alltid; hur skulle jag vilja att det såg ut om jag bodde här?” säger Elisabeth.

Elisabeth är verkligen en ambassadör på Ernst Rosén med sina 30 år inom företaget. Hon stortrivs med sin nya tjänst och på frågan vad hon tycker är roligast om dagarna svarar hon; ”Att jag ser resultat snabbt – det gillar jag – jag tänker att då blir kunderna nöjda.” Elisabeth berättar att hon prioriterar tillsynen av tvättstugorna då det är viktigt för våra kunder.

Modernisering av tvättstugor
Vi har sett över behov och önskemål kring tvättstugor och under året har vi totalrenoverat tvättstugan på Vegagatan. Mejerigatans tvättstuga har fräschats upp och näst på tur står tre tvättstugor på Västergatan i Annedal, som även de ska totalrenoveras. Det är otroligt roligt att vi nu kan informera våra kunder om detta, då det efterfrågats.

Annika möter ni i Alingsås
Jag träffar Annika på en mysig innergård på Kungsgatan i Alingsås. Hon visar stolt upp en ny uteplats i trä, ny stenläggning och nytt staket. ”Det är så roligt att höra från kunderna att vi gör mer saker i verkligheten nu. Det gör att man känner sig stolt.” Annika fortsätter; det roligaste med mitt jobb är när jag kan leverera någonting jag vet betyder mycket för kunderna och att jag sedan får respons på det.”

Hur påverkar Ernst Roséns förändringsresa dig?
”Nu känner jag att det är en kortare beslutsväg i min vardag, det gör saker enklare. Jag har fått en ny roll där arbetet med mod och tillit har stärkt mig i att våga ta initiativ och prova nya saker. Det är så roligt att det blir förändring på riktigt, som förädlar vardagen för våra kunder!”

Jag frågar nyfiket vad hon har för drömprojekt som Trivsel- & trygghetsansvarig.
”Jag vill att våra kunder ska känna att de inte vill flytta för att de bor hos världens bästa hyresvärd. Jag vill att de ska känna delaktighet och jag vill skapa dialog. Mitt drömprojekt skulle vara att bidra till möten mellan människor i vardagen, för jag vet att det skulle betyda så mycket.”

Engagemang för kvarter & samhälle

När ni läser detta har Alingsås firat 400 år och parken i stadens centrum invigts av Kronprinsessan Viktoria. Ernst Rosén har varit med och bidragit till ombyggda Järtas Park, där vi har hjälpt till med två lekattraktioner som vi hoppas kommer att bidra till mycket glädje och många möten i kvarteret. Välkomna till Alingsås!

Vi är även stolta att berätta att vi har stöttat stiftelsen Friends i 10 år. Friends arbetar förebyggande mot mobbning och under året har vi bidragit till nätverksträffar för förskolepedagoger, personal- och vårdnadshavarutbildning på tre skolor i våra bostadsområden. Två idrottsföreningar stöttas med ledarutbildning och under november bjuder vi även in alla som bor hos oss till en föreläsning; ”Schysst på nätet”.

Vi hoppas att vi ses och ser fram emot fler givande möten!


Anna-Lena Molin
Marknadsansvarig på Ernst Rosén