Engagemang

För oss på Ernst Rosén är det viktigt att vi är med och bidrar till en bättre vardag för nästa generation. Om vi kan stötta barn och ungdomar oavsett förutsättningar stärker det vårt mål att vara en god förebild och bidra till ett socialt hållbart samhälle. Detta gör vi genom att stödja och följa olika organisationer och verksamheter som framförallt arbetar med att förbättra förutsättningar för barn och ungdomar.

Ernst Rosén stödjer:

Friends

En icke-vinstdrivande organisation som arbetar med att utbilda och stödja skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet för att stoppa mobbning och diskriminering.

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn – och ungdomssjukhus

En stiftelse som med insamlade medel från företag och allmänhet sprider glädje och skapar stunder där barn slipper tänka på att de är sjuka, åtminstone för en liten stund, stunder som ger nya krafter, där glädjen och leken läker.

Drottning Silvias barn-och ungdomssjukhus i Göteborg är Sveriges största och ett av Europas största barn- och ungdomssjukhus.

ÖIS

En av de äldsta fortfarande verksamma idrottsklubbarna i Sverige bildades redan 1887.

Örgryte har sektioner för bowling, brottning, friidrott, handikappidrott, fotboll och kan nå många barn och ungdomar med olika intressen och behov för att ge dem en möjlighet att utvecklas.

Fastighetsakademin

Fastighetsakademin är branschens skola. En yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal, både kommunala aktörer och privata fastighetsbolag, primärt verksamma i Västsverige. Ernst Rosén samarbetar och är en av delägarna.

Detta gör skolan helt unik och garanterar att utbildningarnas innehåll uppfyller branschens krav och förväntningar. Skolan har sedan 1999 utbildat över 2 000 medarbetare och en överväldigande majoritet återfinns idag på samtliga förekommande befattningar inom fastighetsbranschen, så som fastighets -värdar, -tekniker, -ingenjörer, -förvaltare, projektledare, chefer, vd:s.