Kundundersökning Bostad

Tack för alla svar!

Under hösten genomförde vi en kundundersökning som skickades ut till i stort sett alla er som bor hos oss. Hela 78,8 % svarade, alltså nästan 8 av 10 hushåll. Vi är otroligt glada för detta!  Nu har vi ett gediget material att ta oss an och återkommer i början av 2021 med hur vi arbetar vidare i just ditt kvarter.

Här nedan kan du läsa hur allt gick till och vilka vinnarna av presentkorten är.

Vad tycker du?

I augusti – oktober pågår vår kundundersökning för er som bor hos Ernst Rosén. Frågorna får du via sms, mail eller per brev. Vi hoppas att du har möjlighet att ta dig tid och tycka till vad vi kan förbättra.

  • Du kommer få ett sms eller mail 26/8 där det står hur du gör.
  • I slutet av september får ni som ännu inte svarat eller fått sms/mail enkätundersökningen via post. Vi samarbetar med AktivBo och via länken till dem kan du logga in till deras sida och ange det nummer som står i enkäten. Har du frågor om undersökningen är det bara att höra av sig till AktivBo på 08-23 39 85.
Krönika-19

Tävling!

Som tack för hjälpen för att du svarar så lottar vi ut presentkort från butiker i Ernst Roséns kvarter. Varje månad, augusti – oktober, dras 3 vinnare. Du får kundundersökningen per mail eller sms den 26 augusti. I mitten av september skickas den även ut per brev. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnare!

Augusti: Margareta Åvall, Tomas Lajsic, Petra Fogel

September: Annika, Stina, Johan

Oktober: Yvette, Timotei, Sophia

Vinnarna meddelas personligen!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Svara du också!

Alla svar är viktiga. Här kan du se hur många som har svarat hittills.

Varför?

Ernst Rosén genomför med jämna mellanrum kundundersökningar. Det blir en bra koll på vad vi kan förbättra i våra kvarter i Göteborg, Lerum och Alingsås. För mer än 20 år sedan gjorde vi den första kundundersökning och genom åren har det lett till en hel del förbättringar tack vare alla er som har tyckt till.

Tack för att du tar dig tid, vi uppskattar dina synpunkter.